Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιδότηση σε άνεργες γυναίκες για χειροποίητα κοσμήματα κατ’ οίκον (αιτήσεις έως 29/3/13)

08/03/2013

Επιδότηση σε άνεργες γυναίκες για χειροποίητα κοσμήματα κατ’ οίκον

assets_LARGE_t_189761_54166537

Κοσμήματα από… σπίτι για σίγουρο εισόδημα. Αν είστε άνεργη ή απολυμένη γυναίκα, μπορείτε να στήσετε τη δική σας επιχείρηση μέσα στο σπίτι σας και να κερδίστε διπλά. Από τη μία να περιορίσετε στο ελάχιστο το κόστος και το ρίσκο του επιχειρηματικού ανοίγματος και από την άλλη να εξασφαλίσετε ένα ικανοποιητικό εισόδημα.

Στο πρόγραµµα του ΕΣΠΑ µπορούν να ενταχθούν γυναίκες ηλικίας από 18 έως 64 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι είναι άνεργες ή έχουν απολυθεί ή απειλούνται µε απόλυση. Επίσης, µπορούν να υπαχθούν γυναίκες που έχουν κλείσει την επιχείρησή τους ή είναι αυτοαπασχολούµενες µε εισόδηµα κάτω από το όριο της φτώχειας. Η επιδότηση φτάνει στο 100% του προϋπολογισµού του επενδυτικού σχεδίου που θα υποβάλλουν. Οι ενδιαφερόµενες µπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για ένταξη στο πρόγραµµα από την 1η Μαρτίου και µέχρι τις 29 Μαρτίου 2013 στο Πληροφοριακό Σύστηµα του ΕΦΕΠΑΕ (www.ependyseis.gr, http://www.ependyseis.gr/mis).

Η επενδυτική πρόταση υποβάλλεται υποχρεωτικά µε το «Εντυπο υποβολής», το οποίο παράγεται κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής από το Πληροφοριακό Σύστηµα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). Η αίτηση περιλαµβάνει το ολοκληρωµένο σχέδιο παρέµβασης της επιχείρησης και επέχει τη µορφή υπεύθυνης δήλωσης. Υπογραµµίζεται ότι κάθε δυνητικός δικαιούχος µπορεί να υποβάλλει µόνο µία πρόταση, είτε µεµονωµένα είτε ως εταίρος σε οµαδικό σχήµα.

Το ύψος της επιδότησης είναι από 10.000€ έως 20.000€ ανά πρόταση, για την κάλυψη του 100% ισόποσων επιλέξιµων λειτουργικών δαπανών για µέγιστο διάστηµα 18 µηνών. Η διάρκεια υλοποίησης των επιχειρηµατικών σχεδίων δεν µπορεί να ξεπερνά τους δεκαοκτώ (18) µήνες από την ηµεροµηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης.

Η υποβολή του «Εντύπου υποβολής» γίνεται υποχρεωτικά τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπη µορφή (ένα αντίγραφο). Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά. Τα δικαιολογητικά σε έντυπη µορφή υποβάλλονται µετά την ένταξη και έως την ηµεροµηνία που θα οριστεί στην απόφαση ένταξης. Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά µόνο µέσω του δικτυακού τόπου (ιστοσελίδα) του ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr, http://www.ependyseis.gr/mis). Η ηλεκτρονική υποβολή περιλαµβάνει την πρόταση και όλα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά. Ως ηµεροµηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής ορίζεται η 1η/3/2013 και ως καταληκτική η 29η/3/2013. Μετά τη λήξη της ηµεροµηνίας της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων δεν γίνεται αποδεκτή καµία υποβολή προτάσεων.

Οι προτάσεις που δεν έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά δεν αξιολογούνται.

Η δράση «Ολοκληρωµένη παρέµβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της επιχειρηµατικότητας», αφορά τις περιφέρειες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιόνιων Νήσων, Πελοποννήσου, Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω links:
 www.antagonistikotita.gr
 www.espa.gr
 www.efepae.gr
 www.epeaa.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ –> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

cropped-banner1.jpg

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: