Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ 71 ΑΤΟΜΩΝ

13/03/2013

business team

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης – Προγραμματισμός για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα και τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, για το έτος 2013.

Το Δ.Σ. του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης εγκρίνει τον προγραμματισμό για την πρόσληψη προσωπικού, για το έτος 2013, ως εξής :

Ι. Για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας ενός (1) έτους, με άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων, ως εξής :

Α. Για τη συνέχιση της λειτουργίας του Δημοτικού μας Πολυϊατρείου :
• 3 ιατρούς παιδίατρους (για παροχή ιατρικών, προληπτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στα παιδιά των κατοίκων του Δήμου)
• 3 ιατρούς παθολόγους (για παροχή ιατρικών, προληπτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους του Δήμου)
• 2 ιατρούς καρδιολόγους (παροχή ιατρικών, προληπτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας στον τοπικό πληθυσμό με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών)
• 1 ιατρό γυναικολόγο (για παροχή ιατρικών, προληπτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας στις γυναίκες κατοίκους του Δήμου)
• 1 γενικό – οικογενειακό ιατρό (για παροχή ιατρικών, προληπτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλες τις οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο)
• 1 νοσηλευτή -τρια ΔΕ (για παροχή υπηρεσιών υγείας στον τοπικό πληθυσμό με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών)

Β. Για τις ανάγκες καθαριότητας των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου:
• 37 καθαρίστριες σχολικών κτηρίων

Γ. Για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων :
• 1 τεχνικό ασφαλείας (για παροχή στον εργοδότη και στους εργαζομένους γραπτών ή προφορικών υποδείξεων και συμβουλών σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων).
• 1 ιατρό εργασίας (για παροχή γραπτών ή προφορικών υποδείξεων και συμβουλών στον εργοδότη και στους εργαζομένους, σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται για τη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων).

Δ. Για τη λειτουργία των γραφείων άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής .. και εφαρμογής προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του τμήματος Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας …
• 1 Ψυχολόγο ΠΕ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου και στα παιδιά αυτών, της λειτουργίας Σχολής γονέων που έχουν παιδιά στην προσχολική – σχολική ηλικία και στην εφηβεία και της πραγματοποίησης συζητήσεων σε σχολεία, ανοικτών διαλέξεων σε δημότες και ομιλιών για παιδιά με ειδικές ανάγκες
• 1 Κοινωνικό λειτουργό ΤΕ &
• 1 Κοινωνιολόγο ΠΕ για το σχεδιασμό, υλοποίηση, έλεγχο και αξιολόγηση προγραμμάτων Κοινωνικής Ενσωμάτωσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων και για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουν κοινωνικά αποκλεισμένοι πολίτες που ζουν στα όρια της φτώχειας.

ΙΙ. Για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέγιστης διάρκειας σύμβασης οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, φωτισμός κ.λπ.), ως εξής :
• 8 Εργάτες Καθαρότητας ΥΕ, στο τμήμα Καθαριότητας & Περιβάλλοντος
• 6 Οδηγούς Απορριμματοφόρων ΔΕ, με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας &
• 2 Χειριστή μηχανημάτων έργων (σαρώθρου & εκσκαφέα – φορτωτή) στο τμήμα Διαχείρισης – Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων και
• 2 Τεχνίτες Ηλεκτρολόγους ΔΕ, στο τμήμα Συντηρήσεων Έργων & Αποθήκης Υλικών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

cropped-banner1.jpg

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: