Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έναρξη μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά δημοτικού του δήμου Παύλου Μελά

20/03/2013

logo_header

Μετά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, από τις 19 Μαρτίου 2013 ξεκίνησαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας του δήμου Παύλου Μελά και στο δημοτικο για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μάθησης σε γλωσσικά και θεωρητικά μαθήματα.

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας εντάσσονται στο Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Σχολικής Αποτυχίας/διαρροής του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας θα διαρκέσουν έως το τέλος του σχολικού έτους και  θα πραγματοποιούνται δωρεάν, απογευματινές ώρες, από 2 εκπαιδευτικούς.

Για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Ευκαρπίας τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας (Παπαναστασίου 1), για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης  (τέρμα Κηφισίας) και για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας  Σταυρούπολης στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας  του Δήμου  Παύλου Μελά (Λήμνου 2, Νικόπολη)

ΠΗΓΗ: pavlosmelas.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις  ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: