Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών από φυσικές και μηχανικές επιστήμες σε γερμανικό πανεπιστήμιο (αιτήσεις 8-24/4/13)

27/03/2013

5268_589095697785994_1287496102_n

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών από φυσικές και μηχανικές επιστήμες σε γερμανικό πανεπιστήμιο ή σε ερευνητικό κέντρο, στο πλαίσιο του προγράμματος RISE.

Οι επιλεχθέντες θα συνεργαστούν στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης με υποψήφιους διδάκτορες από την Γερμανία.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης μπορεί να είναι μεταξύ 6 και 12 εβδομάδες. Συμπληρωματικά με τις 75 θέσεις πρακτικής άσκησης θα υπάρξουν και 30 θέσεις για τμήματα γερμανικής γλώσσας διάρκειας δύο εβδομάδων. Για την πρακτική άσκηση έξι εβδομάδων ο ασκούμενος θα λάβει αμοιβή 975 ευρώ, για οκτώ εβδομάδες 1300 ευρώ, για δέκα εβδομάδες 1625 ευρώ και για δώδεκα εβδομάδες 1950 ευρώ. Για κάθε ασκούμενο θα υπάρξει και μία πάγια αποζημίωση για έξοδα ταξιδιού ύψους 225 ευρώ.

Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το πρόγραμμα μπορεί να κάνει αίτηση μεταξύ 8 και 24 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως επίσης αναλυτικές πληροφορίες για τις θέσεις πρακτικής άσκησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.daad.de/rise

ΠΗΓΗ: Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

cropped-banner1.jpg

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: