Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου

29/03/2013

thessalonikiΤμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου λειτουργούν από τις 27 Μαρτίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου (οδός Πυθαγόρα και Μαβίλη) και περιλαμβάνει, στην εναρκτήρια αυτή φάση, επτά τμήματα με 240 μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.

«Κατανοώντας τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι γονείς οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις πρόσθετες εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους, ο δήμος μας πήρε την πρωτοβουλία ξεκινώντας τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Στόχος μας είναι το Κοινωνικό Φροντιστήριο να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές μας συμβάλλοντας στην εκπαιδευτική υποστήριξη και στην πρόοδό τους» τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης.

«Με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών εκπαιδευτικών, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους στα παιδιά, ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάγκη στήριξης της μαθητικής κοινότητας του δήμου μας, σε μια εποχή που οι περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις στοιχειώδεις τους ανάγκες» δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας Αβρόρα Σαββίδου.

Για πληροφορίες και νέες εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2310 759019 (κ. Αθανάσιος Γιαννακουλάκος) και 2313302103 (Πολύμνια Βασιλειάδου).

Πρόθεση της αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας είναι η διεύρυνση των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση σε όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο τηλέφωνο: 2313 302103.

ΠΗΓΕΣ: agelioforos.gr

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

cropped-banner1.jpg

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: