Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν Σεμινάρια για την ενδυνάμωση και αναβάθμιση προσόντων γυναικών αυτοαπασχολουμένων και μικρών επιχειρηματιών

04/04/2013

Δωρεάν Σεμινάρια για την ενδυνάμωση και αναβάθμιση προσόντων γυναικών αυτοαπασχολουμένων και μικρών επιχειρηματιών (σε όλη την Ελλάδα)ime

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα υλοποιήσει κατά τη διάρκεια του έτους 2013, σεμινάρια / εργαστήρια (work – shops) ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών, με στόχο την αύξηση της συμμετοχής τους, ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά, με την ανάδειξή τους σε θέσεις ευθύνης, στα συνδικαλιστικά όργανα (Σωματεία, Ομοσπονδίες, ΓΣΕΒΕΕ) των επαγγελματικών κλάδων που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ (μεταποίηση, υπηρεσίες, εμπόριο).

Τα σεμινάρια/εργαστήρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Σχέδιο Δράσης για την προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ΓΣΕΒΕΕ», Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση, του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Τα σεμινάρια/εργαστήρια απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που είναι ήδη μέλη σε συνδικαλιστικά όργανα (Σωματεία, Ομοσπονδίες – τοπικές ή/και κλαδικές, ΓΣΕΒΕΕ), των επαγγελματικών κλάδων που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ, αλλά και σε αυτοαπασχολούμενες και επιχειρηματίες – εργοδότριες που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω επαγγελματικούς κλάδους και δε συμμετέχουν σε κάποια συνδικαλιστική οργάνωση. Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Θεματικά αντικείμενά τους θα αποτελέσουν: οι ισχύουσες πολιτικές για την Ισότητα των Φύλων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, η γυναικεία επιχειρηματικότητα (ιδιαιτερότητες και καλές πρακτικές), συμφιλίωση ιδιωτικής – οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων, καθώς και τεχνικές ανάπτυξης και ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων των γυναικών.

Ο αριθμός των συμμετεχουσών σε κάθε σεμινάριο/εργαστήριο θα κυμανθεί στα 15 άτομα, ενώ στην Αθήνα θα κυμανθεί στα 25 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα πραγματοποιηθούν εκτός από την Αθήνα και σε 6 Περιφέρειες, όπου εδρεύουν οι περιφερειακές δομές του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ): Κρήτη – Ηράκλειο, Κεντρική Μακεδονία – Θεσσαλονίκη, Ήπειρος – Ιωάννινα, Θεσσαλία – Λάρισα, Δυτική Ελλάδα – Πάτρα, Ιόνιοι Νήσοι – Κέρκυρα.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Γραφείου Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ www.isotita.imegsevee.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, Τ.Κ. 10433, τηλέφωνο: 210-8846852 (εσωτ.328). Πρόσωπο επαφής: Ιωάννα Προφύρη, Υπεύθυνη Γραφείου Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

ΠΗΓΗ: epixeiro.gr

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

cropped-banner1.jpg

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: