Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΕΚΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΧ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

22/04/2013

business team

Ανακοίνωση για τους Προσληπτέους Ωφελούμενους των Δεκαεννέα (19) Ανακοινώσεων/Προκηρύξεων στα πλαίσια υλοποίησης πράξεων «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού»

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 22/04/2013

 

 

Ο  Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Ότι οι ωφελούμενοι-προσληπτέοι υποψήφιοι των δεκαεννέα (19) Ανακοινώσεων/ Προκηρύξεων Θέσεων Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (περιφερειακές ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νήσων Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Αργολίδος, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου), που αποτυπώνονται στους σχετικούς «Πίνακες Προσληπτέων» που αναρτήθηκαν στις 11/04/2013 στην ιστοσελίδα και στα παραρτήματα του Φορέα,εντός της τρέχουσας εβδομάδας (22/04/2013-26/04/2013), θα κληθούν από τα αρμόδια Στελέχη των παραρτημάτων του Φορέα για αποδοχή ή μη της θέσης απασχόλησης για την οποία έχουν επιλεγεί και για υπογραφή της σχετικής σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

Επίσης, οι προσληπτέοι κατά την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/86 ότι δεν απασχολούνται σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα την τρέχουσα περίοδο.
  2. Φωτοτυπία αποδεικτικού εγγράφου του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) και της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. (π.χ. αντίγραφο αποδεικτικού έκδοσης Α.Φ.Μ., αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος κλπ.).
  3. Φωτοτυπία αποδεικτικού εγγράφου του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
  4. Φωτοτυπία αποδεικτικού εγγράφου του Αριθμού Μητρώου ΙΚΑ (π.χ. βιβλιάριο ασθενείας, βεβαίωση ΙΚΑ κλπ.). Όσοι δεν έχουν ήδη Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, θα αποκτήσουν μόλις γίνει η πρόσληψή τους.
  5. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου του τραπεζικού τους λογαριασμού, όπου αναγράφεται το όνομά τους (ως δικαιούχοι ή συν-δικαιούχοι) και το ΙΒΑΝ τους.
  6. Τέλος, οι υπήκοοι τρίτων χωρών οφείλουν να προσκομίσουν και άδεια διαμονής με ισχύ που καλύπτει τη χρονική περίοδο έως και τη λήξη της σύμβασης.

 

Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι όροι των σχετικών Ανακοινώσεων/ Προκηρύξεων Θέσεων Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού, αναφορικά με τις προσλήψεις (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ).

 

Click-Here-Blue

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

THESEIS_DIMOSIOU

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

 facebook_b1_300x

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: