Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης – ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

31/01/2013

aggelies_new

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης – ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση της θέσηςτου ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης προς την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, Δ/νση Διοίκησης ,Τμήμα Γραμματείας ( Διοικητήριο , 1ος όροφος ,γραφείο 117, 691 00 Κομοτηνή, ) από Δευτέρα 4-2-2013 μέχρι και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (τελευταία ημέρα πρωτοκόλλησης της αίτησης).
Προσόντα: Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται:
Α) Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο ν.3528/2007.
Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή Διπλώματος Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ή ισότιμου πτυχίου ή διπλώματος της αλλοδαπής.
Γ) Να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: 13/2/2013


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Εκατοντάδες ευκαιρίες εργασίας

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ  «Αγγελιοφόρος – Μικρές Αγγελίες»  ως αυτόνομη εφημερίδα Αγγελιών στα περίπτερα (μόνο 0,90€) με 2 νέα τεύχη κάθε Τρίτη-Πέμπτη και ένθετη στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Επίσης γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θέσεις Δημοσίου» για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις δημοσίου αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα εργασιακά

Facebook «Θέσεις Δημοσίου«

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών:

Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου

 

No comments yet

Σχολιάστε